Meer informatie

Wilt u meer informatie? Download dan de uitgebreide brochure, de inhoud van de leerlijn of het digitale proefpakket bij het onderwijstype van uw keuze. Heeft u liever een papieren proefpakket? Laat het ons even weten via het onderstaande contactformulier, dan sturen wij u deze toe. Als u nieuwsgierig bent naar de specifieke mogelijkheden van Leren en Leven in uw situatie, dan gaan wij daarover graag met u in gesprek. U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak.

Mailen

Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen binnen 48 uur contact met u op:

13 + 4 =

Suikerlaan 15,  9743 DA Groningen

KvK 65970500

Bellen

Wij zijn in de regel goed bereikbaar. Als het toch niet lukt om ons aan de lijn te krijgen, laat dan aub uw naam en telefoonnummer achter en een tijdstip waarop u kunt worden teruggebeld. Wij nemen dan contact met u op.

 

Naam:

drs. A. (Aly) de Jong

Senior Adviseur (dir.)

06 – 53270698

 

Naam:

drs. P. (Peter) Stam

Senior Adviseur (dir.)

06 – 51345747

Bezoeken

Onze werklocatie en trainingsruimtes zijn in Zwolle en bevinden zich in een bedrijfsverzamelgebouw op een kleine vijf minuten lopen vanaf het station. Verlaat het station daarbij aan de achterzijde! Er is ook voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Goede opties zijn de P+R bij het station of de parkeerplaats van het Ecodrome. U bent van harte welkom.